Carnaval 2014!

08
Feb
2014

Carnaval staat weer voor de deur. Morgen lekker dweilen en dan kan het aftellen beginnen! Het programma van Club Zweet is inmiddels af en belooft weer een geslaagde carnaval. Meld je aan voor het event op Facebook en zorg dat je op de hoogte blijft!

De inmiddels bekende zweetbandjes zijn inmiddels ook te koop voor €5 bij de bar en garderobe. Met een zweetbandje heb je voorrang op alle mensen zonder zweetbandje. Zorg dat je niet te lang meer wacht, want op=op!

Donderdag 27 februari:20:00 – 02:00
Op donderdag om 20:00 uur luiden wij Carnaval 2014 in met de “Kaai Foute Party”. De foutste hits van de afgelopen jaren zullen elkaar in rap tempo afwisselen net als de drankjes, kom jij lekker veur pruven? Dès goed bekeeke! Verzoeknummertjes zijn natuurlijk welkom!

Vrijdag 28 februari:18:00 – 02:00
Voor de vrijdag hebben wij feest DJ Jerrik, de nr. 1 feest DJ uit Val Thorens, uitgenodigd om voor de beats te zorgen. Vorig jaar met carnaval en tijdens d’n elfde van d’n elfde was hij er ook bij en wist hij de voetjes goed van de vloer te krijgen. Ons hart gaat er al sneller van kloppen!

Zaterdag 1 maart:13:00 – 02:00
Vanaf zaterdag zijn we al vanaf 13:00 uur geopend voor de echte carnavallers! Zaterdag houden we een Boerenbal waarbij Prins Zweet d’n Tweede en Prinses Zweet d’n Tweede gekroond zullen worden. Om kans te maken op deze titel kom je natuurlijk verkleed als boer of als babe. De titels Prins Zweet d’n Tweede en Prinses Zweet d’n Tweede hebben natuurlijk hun voordelen! Onze eigen ADHDaan en Briano Il Vanneau zorgen op zaterdag voor de muziek.

Zondag 2 maart:13:00 – 02:00
Op zondag van 17:00 uur tot 18:00 uur is het weer tijd voor de inmiddels niet meer zo secret, Secret Pardie. Tijdens de afgelopen twee edities van de Secret Pardie zorgden El Snorro Loco en Zero I altijd voor de allerbeste beats en een mooie show. Dit jaar hebben we niets minder dan dat voor jullie in petto. Ook deze editie van de Secret Pardie zal weer onvergetelijk worden! Na afloop van de Secret Pardie draait Royal nog een paar uurtjes door. We geven je 1 hint: big things come in small packages!

Maandag 3 maart:10:00 – 02:00
Voor de vroege vogels onder ons serveren we van 10:00 uur tot 11:00 uur een heerlijk ontbijtbuffet. Voor €5 mag je aanschuiven! De jongens van SCO zijn er in ieder geval bij! Nu al honger? Geef je dan alvast op bij Farid.

Gedurende de hele dag houden we een DJ Carrousel, waarbij elk uur een andere DJ te zien en horen is. Inmiddels hebben er zich al heel wat DJ’s gemeld. Onder andere: Brian Kievit (Briano Il Vanneau), Daan Bossers (ADHDaan), Jochen Kronenberg, Roy Mouse (Royal), Pim Haarbosch (P1N0), Demy Ottens, Jacke Verheijde, Rowan Feenstra, Quintijn Meeuwsen, Tom Reinhoudt (Mr. Curious), Bart Goossens en Martijn Goossens. Ook interesse, meld je dan z.s.m. bij Farid.

Dinsdag 4 maart:13:00 – 00:00
Om carnaval knallend af te sluiten hebben we Yellow Claw uitgenodigd om de tent van 18:30 uur tot 19:30 uur af te komen breken. Deze jongens hebben verder geen aankondiging nodig. Vol = vol, maar VIP’s krijgen natuurlijk wel voorrang. Ook de rest van de dag kun je nog van carnaval 2014 genieten met onze eigen ADHDaan en Briano Il Vanneau. Om 00:00 uur is het helaas tijd om carnaval 2014 af te sluiten…